Huisartsennetwerk Gielen-Vandeloo

Een huisartsennetwerk is een losse samenwerking tussen twee of meer huisartsen waarbij elke huisarts zijn/haar eigen praktijk behoudt en elke patiŽnt(e) zijn/haar vaste huisarts heeft. Beide huisartsen zorgen (tenzij bij overmacht) voor een continue bereikbaarheid tussen 08u en 19u. Dit wil zeggen dat indien je vaste huisarts afwezig is, je altijd terecht kan bij de collega van het huisartsennetwerk. CONCREET:

  • Elke patiŽnt heeft zijn/haar 'eigen' huisarts die je altijd eerst contacteert.

  • Beide artsen hebben een vrije namiddag vanaf 12u. Zonodig kan je die avond terecht bij de collega. Dr Vandeloo zal niet werken op dinsdag vanaf 12u en Dr Gielen niet op woensdag vanaf 12u.

  • Tijdens vakanties of bijscholingen van een collega zal de andere collega altijd werken: ook op de vrije namiddag die hij/zij die week normaal zou hebben.

  • Je 'reserve' huisarts heeft zonodig inzicht in je globaal medisch dossier: bv. waarvoor je allergisch bent.

  • Elke dokter behoudt zijn eigen telefoonnummer.

  • Beide praktijken liggen op 1.5km van elkaar. Klik hier om te zien waar ze liggen.


Samengevat wil dit zeggen dat er van maandag tot vrijdag tussen 08u en 19u minstens ťťn van de twee collega's bereikbaar is. Contacteer altijd eerst je eigen huisarts: indien die afwezig is kan je terecht bij de collega van het huisartsennetwerk.

Van 19-08u op weekdagen en tijdens het weekend of feestdagen kan je terecht bij de huisartsen wachtdienst. Voor de regio Groot Beringen behalve Koersel: 011/450.999.